Choď na obsah Choď na menu
 


Recepty - Ako na to? :-)

27. 11. 2012

 Potrebujeme:


2,5 lyžica múka polohrubá

  • 4 lyžica cukor práškový
  • 2 lyžica kokosová múčka
  • 1 lyžica voda
  • 1 lyžička prášok do pečiva
  • 1 bal. puding (ľubovolný)
  • 350 ml mlieko
  • 2 lyžica cukor kryštálový
  • 3 lyžica malibu
  • 125 g Palmarin
  • 250 g marcipán

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyšľaháme bielky s cukrom, postupne pridávame strúhaný kokos, žĺtka, múku s práškom do pečiva a vodu.

Pečieme vo forme pri 180°C. Vychladnutý korpus prekrojíme na dve pozdĺžne časti, pofŕkame kokosovým likérom, natrieme vyšľahaným krémom z hustého  pudingu uvareného v mlieku, cukru a masla. Vrch torty ozdobíme marcipánom.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.